Leny van Kempen beschikt over een ruim assortiment aan veelzijdige artikelen op het gebied van Huishoud- en Schoonmaak;

 

Praktische hulpjes voor keuken en woning. U bent van hartelijk welkom in onze winkel in Grave voor allerlei huishoudartikelen. Wij bieden een ruim assortiment aan handige artikelen die u het dagelijkse huishoudelijk werk makkelijker maken. Artikelen, die u dagelijks nodig heeft en vooral in de keuken handig zijn. Wilt u graag advies over huishoud- of schoonmaakartikelen? Vraag ons gerust om advies. Wij staan graag voor u klaar!

 

Kom langs in onze ruime winkel met kleding, artikelen en veel meer of bezoek onze webshop!

KLIK HIER

lenyvankempen.nl

Doe Het Zelf - Carnavals- en Alleswinkel

We hebben een uitgebreide collectie Doe Het Zelf (DHZ)-artikelen, een ruime afdeling feestartikelen. Van Carnaval tot Historische Dagen, van Pasen tot Halloween. In onze winkel verkopen we gereedschap, tuinartikelen en huishoudelijke artikelen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een speelgoed speciaalzaak die een zeer uitgebreid assortiment voert met vooral nieuw, maar ook apart en verantwoord speelgoed met daarbij een juiste prijs - kwaliteit verhouding. Tevens staat deskundigheid en persoonlijk advies bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij terecht voor onder andere: Houtspeelgoed, Buitenspeelgoed, Bouwpakketten, LEGO en Playmobil, Bridge artikelen, Spellen voor jong en oud, Babyspeelgoed, Constructie speelgoed in diversen uitvoeringen.

 

Tevens: DHL Servicepoint, Pasfoto service, Wasautomaat, Hondenwasserette, Sleutel, - en  Stomerij service.

 

©2018 Doe-het-zelf en alleswinkel Leny van Kempen - Arnoud van Gelderweg 83, 5361 CV Grave. Telefoon (0486) 47 21 67. Kvk 16068682.