Leny van Kempen beschikt over een ruim assortiment aan veelzijdige artikelen op het gebied van Speelgoed;

 

 Bij Leny van Kempen in Grave vind je een ruim assortiment aan speelgoed. Met merken zoals LEGO, Playmobil, Fisher Price, Disney en Disney Frozen. Naast deze bekende merken kan je ook kiezen voor alle jongens, meisjes en baby speelgoed en alle puzzels en spellen en elektronisch speelgoed. Een ruim aanbod voor elk kind wat wils. Mochten we iets niet op voorraad hebben, dan bestellen we het voor je. Eventueel kunnen we het ook verzenden, dan heb je het zo in huis! Dat is gemak en service van Leny van Kempen. Vraag ons gerust om advies. We helpen je graag verder.

 

Kom langs in onze ruime winkel met kleding, artikelen en veel meer of bezoek onze webshop!

KLIK HIER

lenyvankempen.nl

Doe Het Zelf - Carnavals- en Alleswinkel

We hebben een uitgebreide collectie Doe Het Zelf (DHZ)-artikelen, een ruime afdeling feestartikelen. Van Carnaval tot Historische Dagen, van Pasen tot Halloween. In onze winkel verkopen we gereedschap, tuinartikelen en huishoudelijke artikelen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een speelgoed speciaalzaak die een zeer uitgebreid assortiment voert met vooral nieuw, maar ook apart en verantwoord speelgoed met daarbij een juiste prijs - kwaliteit verhouding. Tevens staat deskundigheid en persoonlijk advies bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij terecht voor onder andere: Houtspeelgoed, Buitenspeelgoed, Bouwpakketten, LEGO en Playmobil, Bridge artikelen, Spellen voor jong en oud, Babyspeelgoed, Constructie speelgoed in diversen uitvoeringen.

 

Tevens: DHL Servicepoint, Pasfoto service, Wasautomaat, Hondenwasserette, Sleutel, - en  Stomerij service.

 

©2018 Doe-het-zelf en alleswinkel Leny van Kempen - Arnoud van Gelderweg 83, 5361 CV Grave. Telefoon (0486) 47 21 67. Kvk 16068682.